Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Тіна Кароль виконала мрію дівчинки, хворої на рак

Волинь-нова

Тіна Кароль виконала мрію дівчинки, хворої на рак

Можливо, тепер станеться диво

Про це  на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомила начальник прес-служби Національного банку України Леся Войтицька, інформує «Високий замок».


«Є дівчинка з нейросаркомою з Житомира. Операція, більше 10 хіміотерапій. Лікарі безсилі. Дівчинка мріє про зустріч із Тіною Кароль. Я написала на пошту, яка вказана на її сайті. Але, думаю, шансів у мого листа потрапити в спам дуже багато. А часу у нас дуже мало», – написала вона.



«Це був самий прекрасний день. Лера щаслива! Спасибі, Тіночка, за твоє добре серце. Дай Боженька вам здоров’я і благополуччя», – написала жінка».



Співачка дізналася про бажання дівчинки і з’їздила до неї 25 лютого (на фото).


«Сьогодні збулася мрія Лери, яка з 2015 року хворіє нейросаркомой. Її найзаповітніше бажання було побачитися з улюбленою співачкою Тіною Кароль. І сьогодні Тіна приїхала до неї в гості», – поділилася радістю Войтицька.


Вона також процитувала слова матері дівчинки, яка назвала зустріч з «найпрекраснішим днем».


«Величезне спасибі всім, хто допоміг здійснити Лерочкину мрію. Це був самий прекрасний день. Лера щаслива! Спасибі, Тіночка, за твоє добре серце. Дай Боженька вам здоров’я і благополуччя», – написала жінка.


Войтицька ж сподівається, що тепер станеться диво.

Telegram Channel