Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

АТО: і знову двічі лунатиме болюче «Плине кача по Тисині…» (Відео)

Учора російсько-окупаційні війська здійснили 62 обстріли українськиї позицій. Маємо втрати…

Як повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook, на Маріупольському напрямку російсько-окупаційні війська з мінометів різних калібрів накрили вогнем Водяне, Мар’їнку та Широкине, а з стрілецької зброї та гранатометів – Павлопіль, Лебединське, Талаківку, Гнутове, і знову ж Широкине, Мар’їнку та Водяне. По Талаківці вогонь вів снайпер, по Мар’їнці і Водяному – БМП та БТР, а по Павлополю – танк. 



Двоє наших військових поранено, двоє – травмовано, двоє захисників України загинуло.



На Донецькому напрямку з танку обстрілювали Піски та шахту Бутівку. Її ж, а також Авдіївку, Кам’янку та Луганське – зі 120 та 82 міліметрових мінометів. З гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали Луганське, Новолуганське та Зайцеве. Верхньоторецьке – БМП окупантів.
На Луганському напрямку зі 120 міліметрових мінометів загарбники вели вогонь по Попасній, Оріховому та Катеринівці. З гранатометів та стрілецької зброї – по Новоолександрівці, Лобачевому та Новозванівці. 
Загалом зафіксовано 62 обстріли. Двоє наших військових поранено, двоє – травмовано, двоє захисників України загинуло – https://www.youtube.com/watch?v=W1_CGBtCUcM&feature=youtu.be :


Telegram Channel