Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Ватажки бойовиків погрожують зупинити вугілля і забрати підприємства

Бойовики погрожують припинити поставки вугілля в Україну, а також ввести зовнішнє управління на підприємствах, що працюють на окупованих територіях, але зареєстровані на вільних територіях, якщо не буде знята блокада

Про це йдеться в заяві ватажків бойовиків ОРДЛО Олександра Захарченка та Ігоря Плотницького. "Ми змушені оголосити, що якщо до 00:00 середи (1 березня 2017 року) блокада не буде знята, то ми введемо зовнішнє управління на всіх підприємствах української юрисдикції, які працюють в "ДНР/ЛНР", - сказано в заяві, пише "УП".



Ми введемо зовнішнє управління на всіх підприємствах української юрисдикції, які працюють в "ДНР/ЛНР".



"Ми перестанемо постачати вугілля в Україну. Для поставок вугілля немає ні можливості, ні схеми оплати. Ми будемо перебудовувати всі виробничі процеси і орієнтувати їх на ринок Росії та інших країн. Саме це і було однією з наших перших програмних обіцянок у момент проголошення наших "республік", - заявили бойовики.
Бойовики вважають, що блокада "прямо суперечить духу і букві Мінських угод". У заяві відзначається, що через блокаду багато підприємств, що розміщені на окупованих територіях, були змушені зупинити свою роботу.

Telegram Channel