Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Ковелі дітей з особливими потребами вчать виготовляти вироби з глини

Волинь-нова

У Ковелі дітей з особливими потребами вчать виготовляти вироби з глини

Заняття у Центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів проводять представники ГО «ЗІРКА НАДІЇ» з Луцька


Під час творчого тандему діток та майстрів фантазія працює на всі сто відсотків.



Центр соціальної реабілітації дітей – інвалідів м.Ковеля налагодив плідну співпрацю з громадською організацією «ЗІРКА НАДІЇ» з Луцька, представники якої вчать вихованців виготовляти вироби з глини, повідомляє сайт Ковельської міської ради.


Заняття проходять щочетверга в приміщенні Центру. Для дітей з особливими потребами це є корисним і цікавим.
Під час творчого тандему діток та майстрів фантазія працює на всі сто відсотків. Вироби виходять досить оригінальні, не схожі один на одного. Особливі погляди та своєрідний мистецький вплив наставників роблять ці заняття надзвичайно захоплюючими.
Найголовніше, що дає робота з глиною - це душевну рівновагу і непередаване відчуття, коли безформний шматок в руках перетворюється в посудину, фігурку або прикрасу. У скарбничці творчого доробку діток уже красуються амулетики та «золоті рибки». Кожна зустріч приносить море емоцій, безліч особливих відчуттів та водночас захоплює наших вихованців сповна.
Між Центром та громадською організацією укладено договір про співпрацю щодо проведення занять та гуртків з арт-терапії «ЛІПКА З ГЛИНИ». Тож сподіваємось на плідне та перспективне партнерство та висловлюємо слова подяки. 


 

Telegram Channel