Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

Любешівські школярі спілкуються з американськими ровесниками

Стартував спільний міжнародний проект «Волинь-Канзас», в якому беруть участь учні 4-Г класу Любешівського навчально-виховного комплексу та учні 5 класу початкової школи міста Лоуренс Штату Канзас

Наталія МУХА


А стала можливою така подія завдяки ентузіазму вчительки початкових класів Деревківської школи Оксани Домарацької, котра торік брала участь в унікальній міжнародній програмі «Open World» і побувала у США. Саме там вона й познайомилася зі своєю заокеанською колегою Діаною Бейлі та її чудовими вихованцями. Тож, повернувшись в Україну, виношувала задум, як організувати спілкування дітей двох далеких країн. Так і народився проект «Україна-Канзас».



Ми подорожували віртуально американською школою! Враження - фантастичні!



І ось учні 4-Г класу Любешівського школи мали першу нагоду поспілкуватися з американськими дітьми за допомогою skype-зв’язку. «Діти знайомилися, розповідали про себе, сім’ю, хобі, досягнення в житті, про Волинь і Канзас. Ми подорожували віртуально американською школою! Враження - фантастичні! До того ж спілкування англійською мовою, тож проект став відмінною мотивацією для учнів ще глибше вивчати іноземну», — поділилася враженнями Оксана Домарацька, зазначивши, що наразі обговорюються плани подальшої співпраці.

Telegram Channel