Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Оце так: у Рівному горять «круті» машини

Волинь-нова

Оце так: у Рівному горять «круті» машини

Найімовірніше, хтось зумисне підпалив позашляховики

Валентин СТАВСЬКИЙ


Зокрема, о 2-й годині ночі житель будинку на вулиці Конотопської битви прокинувся і побачив, що горять 2 його автомобілі, які столи у дворі. Чоловік негайно викликав рятувальників.



Усіх, хто володіє будь-якою інформацією з приводу вчинених злочинів, правоохоронці просять повідомити на гарячу лінію «102», інформує відділ комунікації головного управління Націо­нальної поліції у Рівненській області.



За повідомленням прес­-служби головного управління ДСНС у Рівненській області, була реальна загроза поширення полум’я на розташований поряд двоповерховий будинок. Через високу температуру почала горіти обшивка споруди. Пожежники оперативно подали на гасіння 2 водяні стволи. До ліквідації було залучено 14 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки ДСНС. О 2-й годині 38 хвилин пожежу було локалізовано, а о 2.55 повністю ліквідовано. Ніхто з людей не постраждав.
За неофіційною інформацією, автомобілі належать батькам судді Рівненського апеляційного господарського суду.
Про подію повідомили також до поліції. На місце пожежі терміново виїхала слідчо-оперативна група.
Правоохоронці встановили, що вогнем знищено автомобілі «Suzuki Grand Vitara» і «Mazda CX‑7», що належать подружжю рівнян
65 і 62 років. За попередньою інформацією, причиною загоряння автівок міг бути підпал.
І на подвір’ї біля будинку 64-літнього рівнянина, теж уночі, виникла пожежа, в результаті якої вогнем знищено автомобіль «Mercedes-Benz G 500».
Майже в цю саму пору у приватному господарстві, що на вулиці Дачній у Рівному, спалахнув «MERCEDES G-Class 500», котрий належить Миколі Сороці — екс-голові Рівненської облдерж­адміністрації, першому й останньому президенту Націо­нального університету водного господарства і природокористування (ця посада була введена спеціально для ректора ВНЗ, коли він став народним депутатом України).
Деталі цієї події поки що не відомі. Але прес-служба головного управління ДСНС у Рівненській області повідомляє, що вогонь встиг знищити моторний відсік і салон престижної автівки. Причину пожежі та збитки, заподіяні нею, встановлюють відповідні служби. У правоохоронців є версія, що це був умисний підпал.
Остаточні причини пожеж встановлює експертиза. За цими фактами розпочато досудові розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Усіх, хто володіє будь-якою інформацією з приводу вчинених злочинів, правоохоронці просять повідомити на гарячу лінію «102», інформує відділ комунікації головного управління Національної поліції у Рівненській області. n


 

Telegram Channel