Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Уродство» Оксани Білозір обурило українців

Волинь-нова

«Уродство» Оксани Білозір обурило українців

Нещодавно українська народна артистка встряла у скандал

Вона, коментуючи телеканалу 112 той факт, що Росія відправляє на «Євробачення-2017» співачку з фізичними вадами, яка виступала в анексованому Криму, Юлію Самойлову, назвала її «уродством». Ці слова обурили спільноту, про що люди активно пишуть у соцмережах, повідомляє PRESS-ЦЕНТР.



І якщо таке уродство зі сторони Росії вони намагаються відправити в Україну, то ми не можемо категорично ставати на якісь позиції»



«Мені здається, що Україна - цивілізована демократична країна, і ми є духовно багатими і сильними. І ми мистецтво не будемо політизувати. І якщо таке уродство зі сторони Росії вони намагаються відправити в Україну, то ми не можемо категорично ставати на якісь позиції», - різко висловилась Білозір.


Ця фраза неабияк обурила українців. На адресу співачки посипався шквал критики у соцмережах.


Пізніше на своїй сторінці у Facebook Оксана Білозір намагалася виправдатися. Мовляв, за хвилину телеефіру відповісти на три запитання ведучої було нереально.


"У моєму телефонному коментарі не було сказано жодного слова на адресу самої російської конкурсантки - мої слова, що були вирвані з контексту, стосувалися виключно Росії, як держави-агресора, її юродивої позиції по відношенню до прав людини, зневаги до людської гідності, як всередині Росії, так і на зовнішньополітичній арені", - написала Білозір.


Окрім того, в коментарях користувачі соцмережі пишуть, що журналісти неправильно зрозуміли пані Білозір – вона мала на увазі не співаку Юлію Самойлову, назвавши її «уродством», а Росію з її політикою.

Telegram Channel