Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

АТО: коли вже насититься людожер Путін? (Відео)

Учора знову один наш солдат пішов у Вічність…

Російсько-терористичні війська продовжують обстрілювати позиції українських захисників. Як інформує прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook, за минулу добу зафіксовано 84 обстріли.



Враховуючи ситуацію, українські військові відкривали вогонь у відсіч.



На Маріупольському напрямку найбільше обстрілів українських позицій зафіксовано під Широкиним, захисників якого ворог обстрілював з мінометів 120 мм та 82 мм калібру, озброєння БМП, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. З артилерійських систем калібру 122 мм та РСЗВ «Град –П», противник вів вогонь по опорних пунктах українських морпіхів поблизу Водяного. Під Павлополем, Лебединським, Гнутовим та Чермаликом ворог застосовував гранатомети та великокаліберні кулемети. У Марїнці наші позиції обстрілював ворожий снайпер.


На Донецькому напрямку найбільш гарячою точкою була Авдіївка, оборонців якої російсько-терористичні підрозділи обстрілювали з мінометів, гранатометів, кулеметів, та протитанкових ракетних комплексів. Під Зайцевим по позиціям українських захисників ворог pастосував ствольну артилерію калібру 152 мм. З гранатометів та великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по опорних пунктах ЗС України під Луганським, Троїцьким та Верхньоторецьким. 


На Луганському напрямку найбільших ударів ворога зазнали захисники Новозванівки, яку російські найманці обстрілювали з 120 мм мінометів, гранатометів та кулеметів. По позиціям у районі Кримського ворог вів вогонь з мінометів калібру 82 мм, а під станицею Луганською – з гранатометів та стрілецької зброї.


Враховуючи ситуацію, українські військові відкривали вогонь у відсіч. За добу один український воїн загинув, ще одного було поранено – https://www.youtube.com/watch?v=nqAl6AHPVJo :


Telegram Channel