Курси НБУ $ 39.00 € 42.16

Якщо «Мама, тато, я – спортивна сім’я» - про вас, їдьте до Луцька!

26 березня 2017 року в місті Луцьку в спортивно-оздоровчому комплексі «Адреналін Сіті» (м. Луцьк, вул. Карбишева, 1) відбудеться обласний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я»


До участі у фестивалі допускаються всі охочі сім’ї з міст та районів області, які не мають протипоказань до занять фізичною культурою і спортом.



Обласний фестиваль проходить в рамках Всеукраїнської програми «Мама, тато, я – спортивна сім’я» з метою формування родинних традицій до занять фізичною культурою та спортом, організації активного сімейного дозвілля, залучення сімей до рухової активності і занять фізичною культурою та спортом, формування у шкільних загальноосвітніх навчальних закладах свідомої потреби у дітей до занять фізичною культурою в колі сім’ї, як основної системо утворюючої сучасних соціальних пріоритетів, зміцнення психологічних та емоційних стосунків в сім’ї шляхом об’єднання зусиль для досягнення спільних цілей, спонукання батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом.


Переможець обласних змагань буде представляти Волинь на Всеукраїнських змаганнях.
До участі у фестивалі допускаються всі охочі сім’ї з міст та районів області, які не мають протипоказань до занять фізичною культурою і спортом.
Склад команди – 3 особи: мама, тато, дитина (2007-2009 р.н. і молодша) та 1 представник.
У програмі фестивалю спортивні естафети та конкурси: «Найкращий тато», «Найкраща мама», «Найкраща дитина», сімейний малюнок на тему: «Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя».
Детальна інформація: www.volsport.com.ua, тел. (0332) 78-03-75, e-mail [email protected], Панафідіна Анна Анатоліївна – 0958931238.

Telegram Channel