Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
 У Ківерцівській музичній школі побувала Муза поезії

Волинь-нова

У Ківерцівській музичній школі побувала Муза поезії

22 березня тут відбувся літературно-поетичний вечір «Перо натхнення», який зібрав справжні таланти


Юнак у них освідчувався в коханні, дівчинка розповідала про глибокі почуття до родини.



Лариса ЗАНЮК
Поезія має здатність проникати в таємниці людської душі, вчить мислити образами, допомагає у спілкуванні та розширює кругозір.
Так вирішили організатори заходу та запросили до участі тих, кого надихнула поетична Муза, хто сам пише вірші. Бібліотекарі ЦБС м. Ківерці знайшли такі таланти серед студентів Ківерцівського медичного коледжу (Макарчук М., Талах С., Оліферчук О., Кардач А., Свіржевський А., Мирончук О., Перова А.,Приходько І.), учнів місцевої ЗОШ І-ІІІ ст. №4 (Сабаніна А., Вовчук В., Вітинська А.) та школярів села Тростянець (Міщук А., Тарасюк Д.), а також серед дорослих ківерчан (Куліба Л., Скубій М., Розум В., Кочура Т., Райчук О.).



До кожного із них по-різному приходить натхнення творити, ведучі заходу передали цю дивну мить у пантонімі «Муза і поет».
Директор Центральної бібліотечної системи Любов Михальчук каже, що й не сподівалась, що у теперішні час інтернету, є молодь, яка пише такі вірші. Юнак у них освідчувався в коханні, молодша дівчинка розповідала глибокі почуття до родини.
Зворушена дитячою щирістю, актриса Волинського академічного театру ляльок, заслужена артистка України Лариса Мікоян, на довершення святкових емоцій продекламувала улюблену поезію Ганни Чубач та уривок із моновистави «Наймичка» на вірші Тараса Шевченка. Акторка повезла до Луцька справжнє натхнення, яким запалила школярочка із Тростянця.




Музика слова звучала в поєднанні з мелодіями від вихованців музичної школи, а прекрасним доповненням зворушливої зустрічі стала книжкова виставка.


Telegram Channel