Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Волинські депутати звернуться до Верховної Ради щодо проведення виборів луцького міського голови

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів

На засіданні постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів депутати обговорили та підтримали питання про внесення змін до рішення міської ради від 29.02.2012 № 21/32 «Про врегулювання оренди нерухомого майна територіальної громади м. Луцька» та про надання згоди на прийняття у міську комунальну власність основних засобів (огорожа металева, огорожа металева (сітка), ворота металеві, металева хвіртка), з яких доповідала Грабко Алла Володимирівна, начальник відділу управління майном міської комунальної власності, йдеться на сайті міськради.



Вирішили від комісії внести на розгляд сесії міської ради це питання, відкорегувавши текст Звернення таким чином, щоб воно максимально відповідало інтересам громади.



Також розглянули листа від Луцької об’єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС у Волинській області щодо напрацювання спільних позиції для покращення оподаткування майна та оновлення бази об'єктів нерухомості, що підлягають оподаткуванню. 


Члени комісії заслухали звіт про роботу КЗ «ЛМЦФЗН «Спорт для всіх» за 2016 рік директора КЗ Наталії Назарук. Депутатська комісія визнала роботу КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх” задовільною.


Члени комісії активно обговорювали запропоноване Андрієм Покровським Звернення Луцької міської ради до Верховної Ради України щодо невідкладного розгляду питання проведення виборів луцького міського голови. Усі члени комісії у своїх виступах акцентували на важливості і актуальності Звернення. Вони вирішили від комісії внести на розгляд сесії міської ради це питання, відкорегувавши текст Звернення таким чином, щоб воно максимально відповідало інтересам громади.

Telegram Channel