Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

Нагородили волинських нацгвардійців

Відбулися урочистості з нагоди третьої річниці створення Національної гвардії України

Привітати зі святом військовослужбовців частини 1141 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України прибули представники обласної влади, правоохоронних органів та духовенства. Від Луцької міської ради нацгвардійців привітав заступник міського голови Андрій Киця, йдеться на сайті Луцької міської ради.



Андрій Киця нагородив Почесною грамотою міського голови старшого сержанта Стасюка Сергія Дмитровича.



Він зазначив: “На перший погляд, три роки - термін не великий, але ми знаємо, що створення Національної гвардії України співпало з початком неоголошеної війни. І дуже багато ваших побратимів виконувало і сьогодні виконують свій обов'язок у зоні бойових дій. Але я переконаний, що ми скоро переможемо. Хочу побажати, щоб ви завжди порох тримали сухим, були впевненими у своїх силах, разом ми переможемо ворога, який сьогодні став супроти нас”. На завершення заступник міського голови побажав усім міцного здоров'я, щастя, добробуту у родинах, миру в Україні та нагородив Почесною грамотою міського голови старшого сержанта Стасюка Сергія Дмитровича, заступника командира 1-го взводу - командира 1-го відділення стрілецької роти військової частини 1141 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, а також з нагоди 3-ї річниці створення Національної гвардії України.


Подяку міського голови Андрій Киця вручив прапорщику Олійчуку Федору Васильовичу, начальнику варти стрілецької роти військової частини 1141 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, а також з нагоди 3-ї річниці створення Національної гвардії України.


На завершення духовий оркестр військової частини № 1141 Національної гвардії України влаштував показовий виступ.

Telegram Channel