Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Володимир-Волинські ветерани відзначили 30-річчя

24 березня у Володимир-Волинському культурно-мистецькому центрі відбулися урочистості з нагоди 30-ліття створення Організації ветеранів війни та праці України

Відзначити цю подію в міському КМЦ зібралися члени Володимир-Волинського міськрайонного та Волинського обласного осередків  Всеукраїнської організації ветеранів, представники міської влади, громадськість, йдеться на сайті Володимир-Волинської міськради.



Музичним подарунком для всіх став концерт хору ветеранів «Мужність».



Від імені міського голови Володимира-Волинського Петра Саганюка, виконавчого комітету міської ради та від себе особисто винуватців урочистості привітали керуюча справами міськвиконкому Володимир-Волинської міської ради Наталія Прогонюк.


Також Наталія Прогонюк спільно з виконувачем обов’язків начальника управління соціального захисту населення МВК Олександром Смикалюком оголосила винуватцям свята Подяки міського голови Володимира-Волинського Петра Саганюка, вручила квіти та грошові премії.


Члени Володомир-Волинської ветеранської організації на чолі з Володимиром Сєдим, у свою чергу, висловили щиру подяку меру міста  та виконавчому комітету міської ради за багаторічну допомогу й підтримку. А голова Волинської обласної організації ветеранів війни та праці України Олександр Булавін за особистий внесок у справу розбудови ветеранського руху, соціальний захист ветеранів різних категорій, патріотичне виховання молодого покоління та з нагоди 30-річчя заснування організації ветеранів України вручив міському голові Володимира-Волинського Петру Саганюку Почесну грамоту голови Волинської обласної організації ветеранів України.


Звучало на адресу Володимир-Волинських ветеранів ще багато привітань і теплих слів, зокрема, й від помічника депутата Верховної Ради України Ігоря Гузя. А музичним подарунком для всіх став концерт хору ветеранів «Мужність».

Telegram Channel