Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

Терористи на Донбасі обурені ставленням до загиблих поплічників – тих просто «загрібають»…

Рідних не повідомляють, священика не кличуть…

Незважаючи на превентивні заходи російського окупаційного командування, у з’єднаннях і частинах 1 та 2 АК продовжується дезертирство особового складу, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України. Протягом останнього тижня на неконтрольованій Україною ділянці кордону з РФ затримано та повернуто до частини 16 військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК, які самовільно залишили свої підрозділи.



Процес поховання відбувається без повідомлення рідних і близьких та без дотримання загальноприйнятих правил траурного ритуалу.



Особовий склад 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК обурений ставленням російського окупаційного командування до загиблих «побратимів». Зазвичай, вбиті військовослужбовці полку доставляються до найближчих моргів, у яких судово-медична експертиза тіл не проводиться, свідоцтва про смерть своєчасно не оформляються, процес поховання відбувається без повідомлення рідних і близьких та без дотримання загальноприйнятих правил траурного ритуалу.

Telegram Channel