Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Парубій хоче створити Балто-Чорноморський союз

Голова Верховної Ради України наступного тижня візьме участь у роботі тристоронньої Парламентської Асамблеї Україна – Польща – Литва

Андрій Парубій зазначив, цитує wz.lviv.ua, що під час зустрічей «обговорюватимуться питання міжнародної політики, виклики і глобальні загрози, які є в світі, співпраця з Польщею і Литвою, що мають чудовий майданчик безпекової співпраці через наш спільний військовий підрозділ імені князя Острозького, але, в першу чергу, – російська агресія та її засудження буде в нашому обговоренні».



Щоб парламенти країн Асамблеї звернулись з ініціативою про об’єднання проти російської загрози до парламентів інших країн Балто-Чорноморського регіону.



Голова Верховної Ради повідомив, що має намір запропонувати ідею, щоб парламенти країн Асамблеї – Польщі, Литви, України, звернулись з ініціативою до парламентів інших країн Балто-Чорноморського регіону, Європи і до США, щодо загрози Російської Федерації та путінського режиму і нагадати їм, що таке російська загроза і які вона може мати наслідки для всього цивілізованого світу.


Таке звернення парламентів, на думку Парубія, було б важливим кроком, який продемонструє солідарність сусідів під час війни проти російської агресії.


 

Telegram Channel