Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

Володимир Гунчик: «Ви здобули повагу та вдячність усього українського народу»

Вітання голови Волинської облдержадміністрації з нагоди Дня Національної гвардії України

Шановні волиняни! Цього року 26 березня ми втретє відзначаємо День Національної Гвардії України. У 2014 році, скориставшись руйнацією системи влади, на Україну напав жорстокий та сильний ворог. Фізично ми не могли йому протистояти – армія була майже зруйнована. Однак саме в той час, на Майдані, у самому серці Революції Гідності, почала формуватись Національна гвардія з активістів-сотників самооборони Майдану, які стали першими захисниками територіальної цілісності, суверенітету та незалежності країни. Саме в той момент Україна і світ ще раз переконались, що сила та міць української держави – у єдності армії та народу.



Цей день відзначаємо зі скорботою за тими, хто віддав своє життя за незалежність України, і з гордістю за тих, хто нині боронить її на Сході.



Сьогодні на вас – шановні нацгвардійці – покладено важливі та складні завдання щодо забезпечення державної безпеки та оборони держави, захисту та охорони життя, прав, свобод та законних інтересів громадян, суспільства та держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку. Незважаючи на складність поставлених завдань, ваша служба є прикладом мужності, витримки, загартованості тіла та духу. Без сумніву ви здобули повагу та вдячність усього українського народу, а також визнання міжнародної спільноти, стали учасниками доленосних для України подій, гідно витримуючи усі випробування.


Цей день відзначаємо зі скорботою за тими, хто віддав своє життя за незалежність України, і з гордістю за тих, хто нині боронить її на Сході. Глибоко шануємо тих, хто зустрічає цей день на передовій. Дякуємо за вірність присязі, військовому та громадянському обов’язку, відданість Українському народові.


У день свята щирo вітаю всіх військовослужбовців краю з Днем Національної гвардії України. Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, мирного неба над головою та нових досягнень у справі служіння Батьківщині. Вірю, що спільно зможемо відстояти власну незалежність, а в Україні нарешті запанує мир!


Слава Національній гвардії України!


Слава Україні!


З повагою голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Telegram Channel