Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Росії із самісінького ранку «в’яжуть» найактивніших громадян

Волинь-нова

У Росії із самісінького ранку «в’яжуть» найактивніших громадян

На мітингах проти корупції у російських містах затримали кілька десятків осіб. Приводом для акцій протесту стало розслідування Навального про нерухомість і яхти, якими користується прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв

У Владивостоці на мітингу проти корупції зранку 26 березня поліцейські затримали щонайменше 30 осіб. На мітингу в Южно-Сахалінську були затримані як мінімум п'ять чоловік; в Комсомольську-на-Амурі - шість чоловік, повідомляє УНІАН.



Приводом для мітингів стало розслідування Фонду боротьби з корупцією про нерухомість і яхти, якими користується прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв.



Акції були заплановані в декількох десятках російських міст. У багатьох містах проведення заходу влада під різними приводами «не узгоджувала». Приводом для мітингів стало розслідування Фонду боротьби з корупцією про нерухомість і яхти, якими користується прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв. За даними ЗМІ, у Владивостоці на мітинг прийшли близько тисячі осіб. Затримання почалися відразу після початку мітингу – поліція вихоплювала «найактивніших» людей з натовпу. Після початку масових затримань частина мітингувальників перемістилася до відділення поліції, куди відвезли затриманих.

Telegram Channel