Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

«Верхнє бокове біля туалету» – але з шансом пробитися в «кабіну машиніста»!

Футзал. Екстра-ліга. 18 тур. «Локомотив» (Харків) – МФК «Кардинал-Рівне» (Рівне) – 4:0 (1:0 – Ярослав Лебідь, 1 хв.; 2:0 – Максим Литвинов, 23; 3:0 – Євген Сірий, 30; 4:0 – Олександр Сорокін, 33).

Сергій ХОМІНСЬКИЙ



Аби не залежати у боротьбі за восьму сходинку від результату матчу «Енергія» – «ЛТК/ІнБев/НПУ», рівняни мали не програти матч останнього туру в Харкові «Локомотиву» (адже випереджали найближчого переслідувача лише на два очки). І те, що «кардинали» можуть на рівних змагатися із «залізничниками», яскраво продемонструвало їхнє нещодавнє кубкове протистояння. За сумою двох матчів рівняни таки поступилися харків’янам, але як – 9:10!



25 березня, о 13.00 всією душею вболіваємо за МФК «Кардинал–Рівне» у першому – домашньому – матчі з грізним «ХІТом».



Щоправда, цього разу справи у підопічних Сергія Піддубного «не пішли» вже з першої хвилини – прикро пропустили від Ярослава Лебедя. Ну а після перерви гравці суперника «поклали» ще три «сухі» м’ячі у ворота рівнян.
Все могло б скластися ну дуже погано для МФК «Кардинал-Рівне», якби «ЛТК/ІнБев/НПУ» сотворив сенсацію у Львові й переміг місцеву «Енергію». Проте, на щастя, цією сенсацією навіть і не запахло – «Енергія» відкрила рахунок вже на другій хвилині, а згодом довела рахунок аж до 5:0.
Тож останній – восьмий – «квиток» у плей-оф дістався таки МФК «Кардинал-Рівне»! Хоча у повному розумінні «щасливим» його не назвеш. Адже у чвертьфінальній стадії «восьма» команда потрапляє на «першу». У конкретному випадку – на беззаперечного лідера «регулярного чемпіонату» – столичний «ХІТ», який не програв жодного з 18 матчів і випередив «другу» команду аж на 14 очок!
Тож говорити про шанси рівнян на вихід у півфінальну стадію плей-оф вкрай непросто. Але ж, здавалося б, навіть неможливе іноді стає реальним! Тож уже сьогодні, 25 березня, о 13.00 всією душею вболіваємо за МФК «Кардинал-Рівне» у першому – домашньому – матчі з грізним «ХІТом».
У решті трьох парах щось передбачати взагалі дуже складно. Адже 2 і 7 місця у підсумковій турнірній таблиці… розділили лише 4 очки.
Результати усіх матчів 18-го туру: «Сокіл» – «Uni-Laman» – 5:1; «Продексім» – «ХІТ» – 0:0; «Титан-Зоря» – «Ураган» – 6:2; «Енергія» – «ЛТК/ІнБев/НПУ» – 5:0; «Локомотив» – МФК «Кардинал-Рівне» – 4:0.


 


Цікаво, що гонку бомбардирів за підсумками «регулярки» виграв Олександр Педяш із «Сокола». Попри те, що його команда посіла лише сьоме місце, Олександр зумів забити найбільше – 18 голів. Сергій Журба («ХІТ»), Андрій Хамданов (теж «Сокіл»!) і Тарас Кузь («Енергія») – забили по 15.
Усі пари чвертьфінальної стадії плей-оф:
«Сокіл» – «Продексім», «Ураган» – «Локомотив», «Титан-Зоря» – «Енергія», МФК «Кардинал-Рівне» – «ХІТ».


 

Telegram Channel