Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

У Дніпрі лікарі борються за життя трьох важкопоранених бійців

У найважчому стані – командир роти Нацгвардії

У лікарню Дніпра за вихідні госпіталізовані одинадцять бійців АТО, троє з них перебувають у вкрай важкому стані, повідомляє УНІАН з посиланням на головного лікаря Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова Сергія Риженка.



За його життя зараз борються в операційній хірурги.



За його словами, троє з них мають вкрай важкі поранення, отримані в живіт і в голову. Зараз всі вони перебувають у відділенні реанімації. Також відомо, що серед поранених військових і боєць, якого військовим хірургам довелося оперувати разом з саперами. В ногу бійця потрапив постріл протитанкового гранатомета, однак не розірвався і застряг у ній. Сьогодні його повторно прооперували у військовому госпіталі Дніпра.


Крім того, сюди за вихідні доставили ще дев'ятьох поранених в зоні АТО. Зараз їх життю нічого не загрожує.


Також 19-річному бійцеві біля Водяного снайпер поцілив у вухо, куля пройшла крізь голову і вибила око. Його дивом врятували. Ще один – 26-річний солдат отримав кульове поранення в живіт біля Авдіївки. Йому потроху краще. У найважчому стані перебуває – 37-річний командир роти Нацгвардії. За його життя зараз борються в операційній хірурги.


«Є гематома, відлам тазової кістки, безліч сторонніх тіл ще залишилося. Будемо старатися робити все можливе, щоб врятувати йому життя, відновити роботу кишечника, тому що кілька куль його порешетували. Є загроза життю», – розповів Риженко.

Telegram Channel