Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Маленьку ковельчанку на пішохідному переході збила машина

Учора, 27 березня, на вулиці в місті Ковель «Mercedes-Benz» на пішохідному переході збив 10-річну дівчину. Внаслідок автопригоди дитина отримала тілесні ушкодження

Пригода трапилася близько 13 години. За кермом «Mercedes-Benz»перебував 29-річний ковельчанин. Керуючи автомобілем, водій наїхав на 10-річну місцеву жительку, яка перебігала проїжджу частину по пішохідному переході.



На автодорозі в селі Раків Ліс Камінь-Каширського району 24-річний місцевий житель, керуючи легковиком «Audi-A6», скоїв наїзд на 56-річну мешканку району.



Внаслідок автопригоди дівчина отримала тілесні ушкодження. Не госпіталізовувалась.


Цього ж дня, ввечері, на автодорозі в селі Раків Ліс Камінь-Каширського району 24-річний місцевий житель, керуючи легковиком «Audi-A6», скоїв наїзд на 56-річну мешканку району. Жінка перетинала проїжджу частину на велосипеді.


У результаті ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у відділення реанімації районної лікарні.


За фактами ДТП слідчі розпочали кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Telegram Channel