Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

У Дніпрі – Всеукраїнська олімпіада з івриту та єврейської літератури

Переможця назвуть завтра, 29 березня

У Дніпрі почався заключний (IV) етап ІІІ Всеукраїнської олімпіади з івриту та єврейської літератури, яку проводить Міністерство освіти і науки України, повідомляє УНІАН з посиланням на сайт Дніпропетровської єврейської громади.



У Дніпрі почався заключний (IV) етап ІІІ Всеукраїнської олімпіади з івриту та єврейської літератури, яку проводить Міністерство освіти і науки України.



Відкриття олімпіади відбулося у центрі «Менора», а сама олімпіада проходить на базі Міжнародного гуманітарно-педагогічного інституту «Бий Хана». Партнерами державних структур – Департаменту освіти ОДА та Інститут післядипломної освіти, яким Міністерство доручило проведення олімпіади, стали благодійні, освітні та громадські інституції – Єврейська громада Дніпра, МГПИ «Бейт Хана», УІВГ «Ткума», Федерація єврейських общин України ВААД України, єврейська школа Дніпра, Університет Нобеля та інші.


Олімпіада проходить у два етапи. Кожна робота складається з трьох завдань – два з мови іврит, і одна письмова творча робота з літератури. Всі ці завдання треба виконати за п'ять годин. Відразу після закінчення часу, відведеного на олімпіаду, учасники зможуть ознайомитися з правильними відповідями, а журі приступить до підбиття підсумків, які будуть розміщені на інформаційному стенді, щоб кожен учасник, який непогоджується з висновками журі, міг подати апеляцію.


Після розгляду апеляцій і остаточних рішень, у середу, 29 березня, у залі «BallRoom» відбудеться урочисте нагородження, вручення подарунків та церемонія закриття олімпіади з концертом. Час, поки учні пишуть свої завдання, які супроводжують учасників вчителі та представники різних єврейських освітніх установ проводять з користю – наприклад, у рамках круглого столу, який обговорює актуальні проблеми викладання івриту.

Telegram Channel