Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

1 квітня – перше пробне ЗНО. Не пропустіть!

Де отримати запрошення і куди йти для проходження тестів?

Лариса ЗАНЮК
Заступник директора Львівського РЦОЯО Ольга Янушевич сьогодні, 28 березня, провела прес-конферецію у Луцьку з приводу складання тестів ЗНО.



Для пропуску в пункт пробного ЗНО учасник повинен пред'явити такі документи: паспорт або свідоцтво про народження та запрошення-перепустку.



Вона розповіла, що для проходження пробного іспиту потрібно роздрукувати запрошення-перепустку в особистому кабінеті учасника, зайшовши за логіном і паролем, отриманим під час реєстрації.
Ольга Володимирівна наголосила, що багато учасників ще так і не заходили в особистий кабінет, хоча до 1-го квітня залишилося декілька днів.
Пункти, де відбудеться перше пробне ЗНО 1 квітня 2017 року:
Луцьк, Володимир-Волинський, Ковель, Нововолинськ, Горохів, Іваничі, Камінь-Каширський, Ківерці, Локачі, Любешів, Любомль, Маневичі, Ратне, Рожище, Стара Вижівка, Турійськ, с. Світязь Шацького району.
Друге пробне ЗНО відбудеться 8 квітня у Луцьку, Ковелі, Нововолинську, Камені-Каширському, Маневичах.


Результати пробного ЗНО можна буде дізнатися не одразу, а через певний час, поки опрацюють інформацію та переведуть у бали від 100 до 200, щоб учасники мали реальну картину для складання ЗНО в майбутньому. Але перші зареєстровані на пробне ЗНО матимуть бонус: їхні відповіді перевірять екзаменатори одразу після складання.


Для пропуску в пункт пробного ЗНО учасник повинен пред'явити такі документи: паспорт або свідоцтво про народження та запрошення-перепустку.
Додаткову інформацію дізнавайтеся на http://lvtest.org.ua/zno-2017/probne-zno-2017
Телефони гарячої лінії: 067 6734981, (032) 2422660.

Telegram Channel