Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Зарізала чоловіка — полетіла на курорт у Єгипет

Волинь-нова

Зарізала чоловіка — полетіла на курорт у Єгипет

Ще й прихопила 10 000 доларів покійного благовірного…

Мирослава СЛИВА


23–річну рівнянку, яку було оголошено у міжнародний розшук, днями затримали у Єгипті під час оформлення особистих документів. Про це поінформував заступник начальника Головного управління національної поліції в Рівненській області Олександр Панасюк.



Їй загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.



Як ми вже повідомляли, 8 лютого у Рівному 23–річна дружина завдала численних ножових поранень чоловікові, від яких він помер. Заховавши тіло у кладовці, зателефонувала матері, аби та погляділа двох онуків, бо їй терміново потрібно на відпочинок.
— Після того, як слідчі довели її участь у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, поліцейські встановили, що вона перебуває у Єгипті, — розповів Олександр Панасюк. — У рамках чинного Кримінального процесуального кодексу України їй повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою. На підставі ухвали суду про оголошення у міжнародний розшук, зловмисницю затримали компетентні органи Єгипту.
За словами Олександра Панасюка, у квартирі за місцем скоєння злочину поліцейські виявили сліди, які свідчать, що саме жінка скоїла умисне вбивство. Вину 23–річної рівнянки доводять зібрані докази: сліди біологічного походження, допити свідків… Крім того, поліцейські встановили, що після скоєння злочину жінка викрала гроші потерпілого у сумі понад 10 тисяч доларів США.
Зараз рівнянка затримана єгипетськими правоохоронцями на підставі ухвали і перебуватиме там близько місяця, доки завершиться процедура екстрадиції. Їй загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.


 

Telegram Channel