Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Прокурор застрелив мачуху–адвоката

Волинь-нова

Прокурор застрелив мачуху–адвоката

А потім намагався вбити батька–правоохоронця

Левко ЗАБРІДНИЙ


Вісім пістолетних пострілів зробив 29–річний прокурор Тернопільської обласної прокуратури Ігор Чайка у будинку, в якому виріс, на вулиці Жуковського у Дубні. Стріляв у свого батька та його другу дружину – адвоката та претендентку на посаду міського голови Дубна на минулих виборах Вікторію Шаблій. Від поранень 43–літня жінка загинула.



« Cаме батько зміг сказати правоохоронцям, що нападником був його рідний син. »



55–річний В’ячеслав Чайка, який свого часу очолював обласну міліцію Рівненщини, у тяжкому стані в лікарні. Проте саме він зміг сказати правоохоронцям, що нападником був його рідний син.
В’ячеслав Чайка отримав бокові поранення грудної клітки та живота. Після операції розповів журналістам та поліції про події суботнього вечора. У будинку на Жуковського наразі ніхто не живе – за нього у родині триває конфлікт між паном Чайкою та його колишньою дружиною з двома синами від першого шлюбу.
У суботу В’ячеслав Чайка та Вікторія Шаблій прийшли, аби перевірити, чи все гаразд на господарстві. Поки колишній правоохоронець був надворі, його дружина залишалась у будинку. Саме там, розповідає пан Чайка, його син і вистрілив у неї, а коли в хату забіг батько – намагався вбити і його.



Вбивця стріляв зблизька: поранення було у шию та груди.



Заступник начальника головного управління Національної поліції у Рівненській області Сергій Волков зазначив, що у Вікторію Шаблій убивця стріляв зблизька: поранення було у шию та груди.


29-річний Ігор Чайка доводиться пораненому старшим сином від першого шлюбу. Окрім того, він прокурор відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, прокуратури Тернопільської області. Чоловік одружений, має сина та мешкає у Тернополі.
Наразі його розшукують правоохоронці, які вже відкрили кримінальне провадження за фактом умисного вбивства. Основна версія – неприязні стосунки у родині.
Зазначимо, що загибла Вікторія Шаблій до того, як стати адвокатом, працювала помічником судді Дубенського міськрайонного суду. Під час Революції гідності була головою дубенського Майдану. У Вікторії Шаблій та В’ячеслава Чайки також є спільний 18-річний син.



В’ячеслав Чайка.



Вікторія Шаблій.

Telegram Channel