Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

На Рівненщині 2-річна дитина сильно обгоріла

22 квітня о 19:05 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення з приймального відділення Гощанської центральної районної лікарні, що до їхнього медичного закладу було доставлено з термічними опіками полум’ям малолітню дитину 2015 року народження

У хлопчика на ім’я В’ячеслав медики діагностували опіки полум’ям ІІ-ІІІ ступенів обличчя і лівої верхньої кінцівки, а також І-ІІ ступенів грудної клітини.



У хлопчика на ім’я В’ячеслав медики діагностували опіки полум’ям ІІ-ІІІ ступенів обличчя і лівої верхньої кінцівки, а також І-ІІ ступенів грудної клітини.



Дитину негайно було направлено в опікове відділення Рівненської обласної клінічної лікарні. Наразі хлопчик перебуває під цілодобовим наглядом лікарів, його стан важкий. Причину чому дитини отримала опіки встановлюють фахівці, повідомляє головне управління ДСНС України у Рівненській області.                 


Рятувальники Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області вкотре звертаються із застереженнями: не залишайте без нагляду на тривалий час своїх малолітніх дітей, такі небезпечні предмети, як сірники та запальнички, зберігайте лише у недоступних для малечі місцях, не дозволяйте дітям без вашого контролю запалювати свічки, керосинові лампи, печі, газові прилади, забороняйте дітям забави з піротехнічними виробами, саморобними хлопавками та іншими вогненебезпечними предметами. І найголовніше - щодня власним прикладом переконуйте дітей у необхідності суворого дотримання правил пожежної безпеки.


 

Telegram Channel