Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Проїзд у маршрутках у Нововолинську подорожчав

Відтепер вартість проїзду з Нововолинської автостанції до селища Благодатного становитиме п’ять гривень. Аби доїхати від кінцевої зупинки з 6-го мікрорайону шахтарського міста до дачного масиву «Прикордонник» в району річки Західний Буг, нововолинці платитимуть шість гривень


Зміни в оплаті за проїзд відбулися, враховуючи звернення перевізників, проведені ними розрахунки, погодження антимонопольного комітету та результати громадських слухань.



Алла ЛІСОВА


Таке остаточне рішення затверджено на засіданні виконкому Нововолинської міської ради. Зміни в оплаті за проїзд відбулися, враховуючи звернення перевізників, проведені ними розрахунки, погодження антимонопольного комітету та результати громадських слухань. Тариф на перевезення пасажирів на міських маршрутах №1,2,2а,6,8 залишився на тому ж рівні - три гривні. Як і раніше, вартість проїзду для дітей шкільного віку становитиме одну гривню п’ятдесят копійок. За таку ціну діти зможуть їздити щоденно до 21-ї години, окрім неділі.
Підняття тарифів, зрозуміло, - непопулярний крок. Перевізники переконують, що ціни на витратні матеріали зростають. Але потрібно, аби вони пам’ятали й свою частину зобов’язань: якість обслуговування, і дотримання графіків маршрутів.

Telegram Channel