Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

У Ратному дороги ремонтують комплексно

Ці роботи у селищі розпочали із настанням сприятливих погодніх умов ще у кінці березня, адже на окремих ділянках після складної зими з'явилася значна ямковість. Інтенсивно «латали» до Великодніх свят


На жаль, є і прикрі факти. Зволікає з ремонтом Центральної вулиці, міжнародної дороги М – 19, служба автомобільних доріг у Волинській області, на балансі якої знаходиться зазначена дорога.



Леся ГРІНЧУК


— Підходимо до ремонту доріг комплексно, — розповідає селищний голова Володимир Кулик. — Ґрунтові дороги вулиць Корнелюка, Квітневої, провулок Газіна підсипаємо піском та вирівнюємо автогрейдером, всі інші ґрунтові вулиці та провулки прогрейдеровані. Ці роботи виконала комунальна служба (начальник Адам Нінічук) та найнятий нами транспорт організацій райцентру. Щебеневі дороги на вулицях Поліська, Княгині Ольги, Миру, Нова відремонтовані дорожньою організацією ТзОВ «Кодет» (директор Андрій Толстокоров). Ця ж організація до Пасхальних свят зробила ямковий ремонт асфальтобетонних доріг на вулицях Шкільна, Газіна, Каштанова. Філія Старовижівського автодору (начальник М. П. Янчук), відремонтувала дороги, які знаходяться на їхньому балансі. Це вулиці Богдана Хмельницького, Кузьміна, Заболоттівська.
На жаль, є і прикрі факти. Зволікає з ремонтом Центральної вулиці, міжнародної дороги М – 19, служба автомобільних доріг у Волинській області, на балансі якої знаходиться зазначена дорога. Селищний голова неодноразово звертався до начальника даної служби Анатолія Посполітака з приводу незадовільного стану дорожнього полотна, побитих бордюр, несвоєчасного ремонту мосту через річку Прип'ять, занедбаного, нефарбованого декілька років поспіль. Однак належного реагування і досі – немає.


 


 

Telegram Channel