Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

У Рівному поліція з'ясовує, чому дитина отримала опіки

Про те, що в опікове відділення медзакладу Рівного госпіталізовано півторарічного хлопчика з термічними опіками поліцію повідомили рятувальники

На місце події виїхала група швидкого реагування, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області. З’ясувалося, що в орендованій квартирі селища Гоща мешкає 27-річна матір разом з чоловіком та півторарічним сином.



Забігши до приміщення жінка побачила, що на дитині горить одяг.



Глава сімейства наразі на заробітках за кордоном, тож жінка господарює одна. Зі слів родичів, стало відомо, що ввечері, 22 квітня, матір покупала сина, віднесла до кімнати та одягнула його, а сама в цей повернулася до ванної прибратися. Та вже за кілька хвилин почула крик дитини, який лунав із кухні. Забігши до приміщення побачила, що на дитині горить одяг, та зуміла самостійно його загасити. Каретою швидкої медичної допомоги обох доставили в опікове відділення Рівненської обласної дитячої лікарні. За словами медиків, стан дитини тяжкий. Хлопчик отримав опіки другого та третього ступенів.
За цим фактом відомості внесено до Журналу заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Поліцейські ще з’ясовують усі обставини інциденту, адже з матір’ю ще не спілкувалися, оскільки вона з дитиною перебуває у реанімації.
Зі слів сусідів та родичів, родина характеризується позитивно.

Telegram Channel