Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Пасажирський літак на Донбасі збили із російського «Бука» (Відео)

Це підтвердила голосова експертиза в Швеції

Голос організатора транспортування по території Донбасу комплексу «Бук», з якого був збитий літак рейсу MH17, належить російському офіцеру Сергію Дубинському на псевдо «Похмурий» («Хмурый»). До такого висновку в своєму розслідуванні дійшла редакція московської «Нової газети», інформує «Українська правда».



Загинули 298 осіб, що перебували на борту. Пасажирами рейсу були громадяни 10 країн.



Як відомо, літак Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс із Амстердама в Куала-Лумпур, був збитий 17 липня 2014 в Донецькій області. Загинули 298 осіб, що перебували на борту. Пасажирами рейсу були громадяни 10 країн. Більшість загиблих (196 осіб) – громадяни Нідерландів.


Під час підготовки матеріалу журналіст «Новой газеты» поговорив із Дубинським по телефону, а потім відправив зразки аудіозаписів його різних розмов експертам з аналізу мови з Інституту нейрології та фізіології Гетеборзького університету в Швеції, які через 10 днів повідомили, що результати їхнього дослідження підтримують гіпотезу про те, що порівнювані голосові зразки належать одній і тій самій людині.


«Вказаний суворо технічний аналіз та інші зібрані нами свідоцтва підтверджують, що голос організатора транспортування комплексу «Бук» по території Донбасу «Похмурого» належить російському офіцеру Сергію Дубинському», – роблять висновок журналісти.


Дивимось відео – https://www.youtube.com/watch?v=rqNGOfwGro0 :


Telegram Channel