Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Сьогодні під вікнами Мінприроди проведуть похорон лосів

Київський еколого-культурний центр, Форум порятунку Києва, ДОП «Зубр» та інші екологічні організації у вівторок, 25 квітня, проведуть під Міністерством екології та природних ресурсів України пікет «Похорон лосів» з вимогою до міністра Остапа Семерака зупинити вбивство лосів і внести їх у Червону книгу

Про це НБН повідомили організатори акції.
Початок пікету о 11-00. Адреса: м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського (Урицького), 35.



Учасники пікету під Міністерством екології проведуть в останню путь душі і роги 300 лосів, убитих мисливцями взимку цього року з благословення Мінприроди України.



«Учасники пікету під Міністерством екології проведуть в останню путь душі і роги 300 лосів, убитих мисливцями взимку цього року з благословення Мінприроди України», – йдеться в повідомленні.


Учасники акції пройдуть до міністра екології та природних ресурсів з вимогою внести лося в Червону книгу України. Безжалісне вбивство лосів мисливцями і браконьєрами призвело до критичного зниження їхньої популяції в Україні – з 14796 лосів у 1991 році до менш ніж 2000 в 2016 році.


«Наказ про охорону лосів на 25 років, який распиарил на початку цього року міністр екології Остап Семерак, виявився не більше ніж блефом, так як він не затверджений Мін'юстом і тому не діє», – стверджують захисники тварин.

Telegram Channel