Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Свинина в кефірно–часниковому соусі у горщиках

Волинь-нова

Свинина в кефірно–часниковому соусі у горщиках

Інгредієнти: 600 г свинини, 1,5 склянки кефіру або кислого молока, 2 великі цибулини, 6 зубків часнику, 2 ст. ложки майонезу, олія для смаження, сіль, перець на смак.



Приготування. Свинину порізати кубиками, обсмажити на олії на сильному вогні 5–7 хвилин. Цибулю нашинкувати півкільцями та викласти у горщики. Зверху – підсмажене м’ясо разом із олією з пательні. Трішки втрамбувати. До кефіру додати майонез, подрібнений часник. Посолити, поперчити, всипати зелень і ретельно перемішати. Залити цей соус у горщики так, щоб кефір не доходив до країв посудини. Поставити в розігріту духовку на середній вогонь (не вище 160–170 градусів) і запікати 50–60 хвилин. Не поспішайте діставати, нехай горщики трохи постоять у духовці – м’ясо буде м’якшим.

Telegram Channel