Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Черговий подарунок від професора Карла Германа Крога

Волинь-нова

Черговий подарунок від професора Карла Германа Крога

Волинська обласна клінічна лікарня упродовж багатьох років неодноразово отримувала допомогу від організації «Мости в Україну», очільником якої є пан Крог — відомий благодійник із Німеччини

От і нещодавно за сприяння міжнародного благодійного фонду «Європейський Дім», який очолює Юрій Дмитрук, у лікувальний заклад доставили гуманітарний вантаж — медичні меблі, спеціальний одяг і постільну білизну — загальною вагою понад 4 тонни. Завдяки багаторічній співпраці з організацією «Мости в Україну» у лікарні з'явилися сучасні функціональні ліжка, приліжкові тумбочки, медичні інструменти, вкрай необхідні для надання спеціалізованої хірургічної допомоги, автотранспорт та чимало інших потрібних для пацієнтів і медперсоналу речей.



Висловлюємо сердечну подяку благодійникам.



За сприяння професора Крога спеціалісти нашої лікарні пройшли стажування на робочих місцях у провідних клініках Німеччини. Кардіохірурги, ортопедо-травматологи та інші спеціалісти, які мали змогу поповнити свої знання, щиро вдячні за неоціненний досвід і можливість поспілкуватися з колегами.
Неодноразово лікарню відвідували делегації на чолі з паном Крогом, до складу яких входили лікарі з німецьких клінік. Одним із них є професор Кьорфер, який, окрім лекцій, проводив показові операції на серці жителям Волині. Це були складні клінічні випадки, а тому наші фахівці одержали чудовий урок професійної майстерності.
Висловлюємо сердечну подяку благодійникам за турботу про наших пацієнтів, за поліпшення умов у стаціонарі, що сприяє швидшому одужанню.
Колектив обласної клінічної лікарні.


Telegram Channel