Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Тяганина в рівненському таксі: непроханий пасажир напідпитку дебоширив

До Дубенського відділу поліції надійшла заява від 41-річного місцевого мешканця про відкрите викрадення грошових коштів. 25-річного зловмисника поліцейські встановили за кілька годин

Під ранок у центрі міста Дубна чоловік, будучи напідпитку, сів до автомобіля таксі, що стояв на паркові, та наказав водієві негайно його везти. Таке нахабство не сподобалося іншому пасажиру, який ще знаходився у машині після попереднього замовлення та мав намір далі ним їхати. На цьому ґрунті зав’язався словесний конфлікт, у який втрутився ще й 25-річний молодик. Він прийшов до свого знайомого, котрий приїхав цим же таксі.



Молодий дубенчанин почав вимагати з нього за це сто гривень. Врешті він вихопив у чоловіка гаманець і забрав звідти 400 гривень.



Усі разом випроваджували непроханого пасажира, який до того ж замастив брудним взуттям салон. Молодий дубенчанин почав вимагати з нього за це сто гривень. Врешті він вихопив у чоловіка гаманець і забрав звідти 400 гривень.


Потерпілий одразу звернувся до поліції. За фотообліками чоловік упізнав свого кривдника. Поліцейські розшукали його за кілька годин, але вже без грошей.


Свою провину у вчиненому зловмисник визнає частково, мовляв, викрав лише сто гривень, а решти не брав. З’ясувалося, що дубенчанин був раніше судимий за корисливі злочини та злочини, пов’язані із наркотиками.


За фактом грабежу слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.


Окрім цього, у Дубенському відділі поліції триває досудове розслідування за шістьома крадіжками, у яких обґрунтовано підозрюється раніше судимий дубенчанин, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Telegram Channel