Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Нововолинську вшанували пам’ять полеглого на Сході Богдана Корнелюка (ФОТО)

Волинь-нова

У Нововолинську вшанували пам’ять полеглого на Сході Богдана Корнелюка (ФОТО)

На фасаді цього навчального закладу відкрито меморіальну дошку на його честь

Алла ЛІСОВА



Життя Богдана обірвалося у 22-річному віці біля Станиці Луганської. Він нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).



Скупе квітневе сонце кинуло свої промені на портрет випускника ЗОШ №3 шахтарського міста Богдана Корнелюка, який у січні нинішнього року загинув біля Станиці Луганської. Його добре пам’ятають як нинішні старшокласники, так і вчителі, які говорили про юнака з великою повагою. На жаль, він повернувся у рідну школу назавжди, і став в один ряд ще з двома своїми земляками - Володимиром Пушкаруком і Олександром Свинчуком, котрі теж полягли в цій незрозумілій війні на Сході.


Життя Богдана обірвалося у 22-річному віці біля Станиці Луганської. 11 січня цього року військовослужбовець отримав смертельне поранення від кулі снайпера. Богдан Корнелюк нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).  



На урочистості з нагоди вшанування загиблого воїна з уст учнів линули поетичні рядки, в яких оспівувався подвиг наших патріотів. Керівник справами Нововолинського міськвиконкому Вікторія Магдисюк, директор ЗОШ №3, депутат міської ради Юрій Мороз, настоятель Хресто - Воздвиженського храму отець Віталій Голян, який здійснив чин освячення меморіальної дошки, закликали юнаків і дівчат свято берегти пам'ять бійців, які загинули за незалежність і територіальну цілісність України, рівнятися на їхній подвиг.
Місто Нововолинськ не дочекалося з війни дев’ятнадцять своїх Героїв…


Telegram Channel