Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

Волинь горіла 5 разів

За останню добу волинські рятувальники приборкали 5 пожеж


Рятувальники вкотре застерігають громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті. 



Про це інформує Управління ДСНС у Волинській області.


25 квітня о 03:28 у місті Рожище спалахнула дерев’яна господарська споруда. Ліквідували загорання о 03:55 співробітники 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.


 Того ж дня о 04:14 у селі Туропин Турійського району трапилось пожежа цегляної господарської будівлі. За викликом на місце події прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №17, які оперативно погасили загорання. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.  


О 08:20 у селі Словатичі Ківерцівського району виникла пожежа в цегляній господарській споруді. Надати допомогу громадянам прибули працівники двох Державних пожежно-рятувальних частин № 6 та №3, які ліквідували пожежу. Ймовірна причина пожежі – порушення правил протипожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. 


О 08:42 у селі Красноволя Маневицького району виникло загорання дерев’яної господарської будівлі, яку загасили працівники Державної пожежно-рятувальної частини №13 та місцевих пожежних команд сіл Велика Осниця, Колки та Красноволя. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.


 Також о 19:38 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у селі Полиці Камінь-Каширського району горить окремо-розташований стіжок соломи. На місце події прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №8 та місцевої пожежної охорони села Піщане, які ліквідували вогонь. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.


 Рятувальники вкотре застерігають громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті: не перевантажувати електромережу потужними споживачами та вчасно залучати фахівців для її ремонту, не використовувати саморобні обігрівачі, а також бути обережними з відкритим вогнем. У випадку пожежі негайно викликати рятувальників за номером «101».

Telegram Channel