Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Команда рівненських священиків «Бім-Бом» виборола волейбольний кубок (фото)

Волинь-нова

Команда рівненських священиків «Бім-Бом» виборола волейбольний кубок (фото)

Щоправда, виграний трофей святі отці відразу подарували команді дівчат, які залишилися без нагород

З благословення Високопреосвященнішого митрополита Рівненського і Острозького Варфоломія у селі Копитів Корецького району відбулася православна зустріч молоді і духовенства на чолі з керівником Корецького православного дитячо-юнацького спортивно-туристичного відділу Рівненської єпархії протоієреєм Ігорем Власюком, повідомляє Рівненська єпархія УПЦ.


Святкова зустріч розпочалася із освячення оновленої фігури Хреста, який зустрічає і проводжає людей в дорогу, що розташований при в’їзді в село. На освяченні, крім молоді району, були присутні жителі села Копитів, прихожани храму святого апостола євангеліста Іоанна Богослова та  5 священників Корецького благочиння, а саме: протоієрей Олександр Ворощук (с. Жадківка), протоієрей Тарасій Трофимчук (с. Гвіздів), протоієрей Іван Федорчук (с. Харалуг), протоієрей Тарасій Левчук (с. Деражня, Житомирська єпархія) та протоієрей Ігор Власюк (с. Копитів).



Участь у якому брали чотири молодіжні команди: юнаки – «Дзвін», дівчата – «Крашанки», вчителі Копитівського НВК – «Моцаки» та команда священників – «Бім-Бом».



По завершенню молебню, на базі Копитівського НВК відбувся запланований турнір з волейболу, присвячений дню Святої Пасхи, участь у якому брали чотири молодіжні команди: юнаки – «Дзвін», дівчата – «Крашанки», вчителі Копитівського НВК – «Моцаки» та команда священників – «Бім-Бом». Глядачами-вболівальниками турніру стали учасники Корецької молодіжки, учні НВК, жителі села та головний вболівальник заходу – директор Копитівського НВК Поляднік Неля Павлівна.


Крім того, що усі присутні отримали масу позитивних емоцій, задоволення від нових вражень та знайомств, команди відзначилися єдністю духу, згуртованістю. Організатори заходу потурбувалися,аби всі учасники турніру були відзначені грамотами, команди-переможниці – перехідними кубками. Священники продемонстрували свій командний дух єдності, дух любові та доброти. Завоювавши призове місце, вони з радістю віддали кубок для юних дівчат, які прагнули перемоги так само як кожен учасник турніру. Цим вчинком священники показали, що не обов’язково бути першим… іноді, бути першим для Бога – це бути останнім для людей.

Telegram Channel