Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

У Нововолинську пожежники гасили вогонь разом із дітьми

27 квітня рятувальники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинськ з метою ознайомлення дітей з пожежно-рятувальною справою, закріплення знань з правил безпеки життєдіяльності провели показові заняття для учнів Нововолинської спеціалізованої загальноосвітньої школи №9


Усі охочі приміряли на себе бойові обладунки фахівців ДСНС та спробували себе у ролі рятувальників – за допомогою пожежного ствола намагалися загасити умовну пожежу.



Працівники ДСНС продемонстрували молоді пожежний автомобіль, пожежно-технічне обладнання, навели приклади його використання в роботі, продемонстрували способи застосування спорядження, йдеться на сайті Нововолинської міськради.


Також всі охочі приміряли на себе бойові обладунки фахівців ДСНС та спробували себе у ролі рятувальників – за допомогою пожежного ствола намагалися загасити умовну пожежу.


Подібні навчальні заходи не лише формують у дітей уявлення про професію рятувальника, але й закладають усвідомлення необхідності відповідально ставитись до життя.


 

Telegram Channel