Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Рівному ліквідували розлив металевої ртуті (фото)

Волинь-нова

У Рівному ліквідували розлив металевої ртуті (фото)

Надзвичайна ситуація була умовною

Рятувальники спільно з екстреними та правоохоронними службами міста на базі Рівненського професійного ліцею ліквідували умовну надзвичайну ситуацію з розливом металевої ртуті.



На базі Рівненського професійного ліцею ліквідували умовну надзвичайну ситуацію з розливом металевої ртуті.



Сьогодні, 27 квітня, співробітники відділу організації заходів цивільного захисту та аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Рівненській області спільно з представниками навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області, управлінням патрульної поліції ГУ НП в Рівненській області провели навчальне тренування та розважально-пізнавальні заходи для учнів та викладацького складу Рівненського професійного ліцею, який відбувся у рамках Дня цивільного захисту.


Під час спілкування з учнями рятувальники навчали порядку дій при розливі ртуті в домашніх умовах, правилам пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, наголошували на неухильному їх дотриманні. Також, розповіли як діяти у разі виникнення надзвичайної події. Підлітки задавали питання, на які змогли отримати повну та вичерпну відповідь від професіоналів.


Задля того, аби присутні мали більш широке уявлення про роботу пожежно та аварійно-рятувальної служби, присутнім продемонстрували та розповіли про призначення спеціальної техніки, захисного одягу та спорядження, приладів радіаційної та хімічної розвідки, аварійно-рятувального обладнання, яке використовується при ліквідації різних надзвичайних подій, дорожньо-транспортних пригод. Також було розказано та практично показано, як правильно користуватись вогнегасниками, які допоможуть ліквідувати пожежу на її початковій стадії.

Telegram Channel