Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Окупанти продовжують гатити, маємо одного пораненого

Стріляють з гранатометів, кулеметів, озброєння БМП

Прес-центр штабу АТО поширив фронтове зведення станом на 18.00 27 квітня:



З початку доби ворог 19 разів відкривав вогонь по опорних пунктах Збройних Сил України.



«Російсько-окупаційні війська продовжують провокаційні обстріли позицій Сил АТО. З початку доби ворог 19 разів відкривав вогонь по опорних пунктах Збройних Сил України.


На Приморському напрямку, вогнем мінометів калібру 120-мм та 82-мм, озброєння БМП та великокаліберних кулеметів противник накривав позиції морських піхотинців у районі Водяного. З 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП та протитанкових гранатометів гатив по оборонцях Мар’їнки. Опорні пункти поблизу Красногорівки ворог обстрілював з протитанкових гранатометів та кулеметів великих калібрів. Зі стрілецької зброї бив по захисниках Гнутового. Поблизу Павлополя та Мар`їнки діяли ворожі снайпери.


На Донецькому напрямку, з 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник обстрілював позиції поруч Авдіївки. По опорних пунктах поблизу Миронівського ворог вів вогонь з мінометів калібру 82-мм, озброєння БМП, гранатометів та кулеметів великих калібрів. По оборонцях Троїцького та Кам’янки гатив з великокаліберних кулеметів.


На Луганському напрямку, підрозділи російсько-окупаційних військ з гранатометів різних систем били по опорних пунктах в районі станиці Луганської та Сизого. Зі стрілецької зброї противник обстрілював позиції поруч Валуйського.


Один військовослужбовець Збройних Сил України отримав поранення».

Telegram Channel