Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Дякуємо за еру Кличків

Волинь-нова

Дякуємо за еру Кличків

27-річний британець Ентоні Джошуа на очах глядачів 90-тисячної арени лондонського стадіону «Вемблі» в 11-му раунді відправив 41-річну українську суперлегенду на пенсію

Опинившись на помості в 5–му, Володимир Кличко зумів переломити хід поєдинку і вже в 6–му послав Ентоні Джошуа у нокдаун. Лишалося лише «добити», здавалось би, вже знесиленого суперника.



У 69 поєдинках на професійному рингу Володимир Кличко здобув 64 перемоги і зазнав 5 поразок.



«Я не вірив, що він зможе піднятися, тому й не поспішав активно йти вперед», — зізнався після бою український «Сталевий молот», кулаки якого цього разу такими потужними не були. Британець зумів не тільки вистояти, а й прийти до тями, а в 11–му раунді продемонстрував такий шквал атак, що Володимир Кличко двічі опинявся на помості рингу, а коли вже не відповідав на удари суперника, рефері зупинив бій. Технічний нокаут.


Це була п’ята поразка (четверта — достроково) в кар’єрі Володимира Кличка, яка, швидше за все, вже закінчилася. Зате ми будемо пам’ятати про його 64 перемоги (53 з них — нокаутом) у 69 поєдинках.
Тож дякуємо, Володимире, за еру в боксі! І хоч легендарний спортсмен у мережі написав: «Я повернуся!» (має право на бій–реванш із Джошуа), повинен пам’ятати, що кожна ера рано чи пізно закінчується…



Отут треба було «добивати» британця.



Так жорстоко Кличка ще ніхто не бив.



«Я поставив короля боксу на коліна!» І до цих блискучих ударів Джошуа вигравав в українця за очками в двох із трьох суддів.




Telegram Channel