Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

«Молю, допоможіть врятувати єдиного внука»

З такими словами прийшла до редакції жителька села Несвіч Луцького району Тетяна Володимирівна Казмірук, сподіваючись на людське милосердя

-Нашому Олежику всього 10. Він мав би навчатися у четвертому класі, бігати до школи разом з однолітками. Але весь навчальний рік дитина провела під крапельницями у лікарнях. На жаль, дороговартісне і мученицьки тяжке лікування не дало позитивного результату, треба проводити пересадку клітин кісткового мозку. А таких операцій в Україні не роблять, потрібно їхати за кордон. У Варшаві, куди планують везти Олежика, вартість пересадки —150 тисяч євро, — плакала згорьована жінка.
Наприкінці минулого літа хлопчик занедужав. Довго не могли встановити, з чим пов’язане погане самопочуття дитини. Аж у листопаді в київській лікарні «Охматдит» поставили діагноз «мієлодиспластичний синдром важкого ступеня, рефрактерна анемія». Хворого скерували у відділення дитячої гематології та інтенсивної хіміотерапії Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру у Львові. На лікування вже витрачено десятки тисяч гривень, адже препарати дуже дорогі.
Батько хлопчика їздить у Білорусь на заробітки, мама не відходить від сина, стан якого важкий. Уся родина стягується з останнього, щоб дитина змогла здолати хворобу, адже фахівці дають надію на порятунок.
Бабуся Тетяна молить усіх небайдужих людей допомогти коштами на лікування онука. Номер картки мами Наталі Казмірук —5168757289967194 у ПриватБанку.

Telegram Channel