Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Салат з куркою, чорносливом та грибами

Волинь-нова

Салат з куркою, чорносливом та грибами

Ця страва завжди буде доречною як на повсякденному, так і на святковому столі

Інгредієнти: 100 г чорносливу, 200 г печериць,
1 цибулина, 300 г курячого філе, 3 яйця, 2 свіжі огірки, майонез.
Приготування. Куряче філе відварити і нарізати шматочками. Печериці підсмажити з цибулею. Круто зварені яйця потерти. Чорнослив промити, залити на якийсь час теплою водою, просушити і порізати, залишивши кілька штук для оздоблення салату. Огірки покраяти соломкою.
Викладати інгредієнти в глибоку салатницю шарами у такій послідовності: порізаний чорнослив, печериці з цибулею, терті яйця, куряче філе, огірки. Кожен шар промащувати майонезом, зверху прикрасити шматочками чорносливу і зеленню.

Telegram Channel