Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Пропоную ввести у паспорті графу «національність»

Волинь-нова

Пропоную ввести у паспорті графу «національність»

Звернення до депутатів Верховної Ради України від Волинської області

Вельмишановні добродії, наші предки запорожці приймали до себе всіх охочих, не запитуючи хто вони, але за умови знання української мови і віри в Бога


Ярослав ЦАРУК,
почесний громадянин Волині


Майже всі великі держави світу приймають емігрантів, але за умови знання мови. Тільки після цього людина отримує паспорт і влаштовується на роботу як громадянин цієї країни. З 1991 року ми приймали і надавали громадянство України всім бажаючим, не зобов'язуючи їх вивчати нашу мову. Вважаю, через це маємо проблеми з Кримом та двома областями східної України.



І зараз для цього найкращий момент, адже проходить заміна звичайних паспортів на біометричні.



Прошу вас провести через Верховну Раду і прийняти закон про введення у паспорті графи «національність» і тільки після перевірки на знання української мови видавати паспорти з означенням «українець» або громадянин «українського походження», громадянин «російського походження» і т. д. із зобов'язанням усіх працюючих державних службовців, депутатів виступати, розмовляти та писати виключно українською мовою. І зараз для цього найкращий момент, адже проходить заміна звичайних паспортів на біометричні.
Прийняттям та введенням такого закону ви врятуєте Україну. Це буде найбільше добро, зроблене у вашому житті, завдяки якому ваше ім'я стане безсмертним.
м. Володимир-Волинський.


 

Telegram Channel