Курси НБУ $ 39.38 € 42.32

Тимошенко — така-сяка. А інші?

Добрий день, шановна редакціє газети «Волинь-нова». Я не є членом партії «Батьківщина», але читати статті, які знищують Тимошенко, повірте, неприємно

І. МЕЛЬНИК


Скажіть, хіба в нас нема інших політиків чи вони всі «білі й пухнасті»? Взяти хоча б демагога–крикуна Ляшка, який уже так знахабнів, що в прямому ефірі вживає непристойні слова. Нехай він краще скаже, де взяв свої мільйони. Або наш прем’єр Гройсман, котрий хвалиться своїми реформами, після них, мовляв, так добре буде жити українцям, що нагадує відомого літературного героя, котрий також хвалився, які в майбутньому будуть Нью–Васюки.



Сума невелика, але люди знали, що про них пам’ятають.



Тимошенко винна в усьому. То вона одягається в дорогий одяг, то зачіска в неї не така, то декларація ненормальна. Виходить, всі інші політики одягаються в секонд–хенді і їхні декларації прекрасні?
Я розумію, в неї є багато недоліків, але люди старшого покоління пам’ятають, що коли вона вперше стала прем’єром, то дозволила погасити борги за комунальні послуги з ощадкнижок СРСР. При ній був зроблений перерахунок пенсій, які на той час були у всіх майже однакові, і вони стали залежати від стажу і зарплати. Вона ніколи не підвищувала тарифи на комунальні послуги, хоча її примушували це зробити.
Коли вдруге Тимошенко стала прем’єром, то виплатила з ощадкнижок СРСР по тисячі гривень. Сума невелика, але люди знали, що про них пам’ятають. А хто з урядовців тепер про ці заощадження старих людей згадує? Ніхто.
м. Луцьк.


 

Telegram Channel