Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Секрети щасливого життя

Волинь-нова

Секрети щасливого життя

Казки закінчуються весільним балом, а реальність після відомого урочистого маршу тільки починається. Щоб було так, як бажали в тостах гості на весіллі, потрібно докласти багато праці до вже наявної любові. Ось що радять спеціалісти з приводу цього


Не вбийте гармонію повсякденними клопотами
Банальний вислів про розбите об побут щастя є і сьогодні актуальним. Минули ті часи, коли кухня і прибирання квартири були долею тільки жінки, але чоловіки іноді забувають про це. Майбутньому подружжю варто обговорити тему поділу домашніх обов’язків до весілля, щоб не затьмарювати перший ранок сімейного життя переговорами про сміттєве відро, брудний посуд і готування сніданку.


Поважайте свободу
Зв’язати себе сімейними узами — не значить потрапити в рабство. Кожна людина повинна відчувати себе вільною у всьому, що не руйнує саме поняття шлюбу. Приймати рішення про зміну місця або виду роботи, мати можливість зустрічатися з друзями або подругами, продовжувати займатися улюбленим хобі — ці позиції роблять сімейне життя не схожим на клітку.


Стримуйте негативні емоції
Психологи радять рахувати до десяти перед тим, як сказати щось різке близькій людині. Буквально через декілька хвилин проблема може здатися дрібницею, навіть не вартою розмови.


Навчіться швидко миритися
Але якщо стриматися не вдалося? Не треба надовго ображатися одне на одного, заганяти проблему вглиб — простіше вже через хвилину попросити вибачення, обіймами й поцілунками розганяючи хмари над сімейним горизонтом. Першим мириться той, хто мудріший, візьміть мудрість собі в союзники.


Дитина — не привід забути про коханого
Народження дитини чоловіки переживають важко не тому, що вони цього не хочуть або не в змозі полюбити. Їм боляче через те, що дружини на багато місяців забувають про них, віддаляються духовно в турботах про малюка. Як би не було важко, потрібно знаходити час і можливість для спілкування тільки вдвох.


Відпочивайте одне від одного
Походи чоловіка на полювання, риболовлю, гру у футбол потрібно тільки вітати. І дружині можна на тиждень поїхати до мами або на відпочинок. За час розлуки подружжя встигне трохи скучити одне за одним.


Зберігайте гармонію
Інтимна близькість — це задоволення для двох. Багато жінок роблять помилку, зробивши її нагородою чоловікові. В якийсь момент він втомиться боротися за приз або ж знайде можливість отримувати задоволення доступніше.

Telegram Channel