Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Так хочеться, щоб із цих «Паростків надії» виросло впевнене молоде покоління

Волинь-нова

Так хочеться, щоб із цих «Паростків надії» виросло впевнене молоде покоління

В обласному музично-драматичному театрі пройшов заключний концерт юних талантів, організований управлінням освіти Луцької міської ради

Лариса ЗАНЮК


Урочиста гра духового оркестру на вході в театр налаштовувала на вишукане дійство й очікування не підвело. Перше яскраве враження одразу справила виставка декоративно-прикладного мистецтва, що майоріла барвами та дивувала різноманітністю технік виконання. Представлені роботи переможців обласних та всеукраїнських конкурсів засвідчили, що у нас багато талановитих дітей та креативних педагогів. А кількагодинні виступи на сцені змусили забути про плин часу, бо майстерно поєднані номери занурили у веселковий світ дитинства.



Такі звіти — це завжди свято, феєрія талантів, — сказала очільниця освітян міста.



Начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко відзначила авторів Тетяну Панасюк та Сергія Скулинця за створення «Прологу» до концерту «В життя — через красу», адже номер був лейтмотивом усього дійства.
— Такі звіти — це завжди свято, феєрія талантів, — сказала очільниця освітян міста і за биття сердець в унісон подякувала учасникам, які викладалися на повну, підкресливши: незважаючи на те, що їх є понад тисяча, кожен отримає солодощі. Пані Зіновія подякувала всім попереднім керівникам управління освіти, яких запросили на концерт, адже колишніх педагогів не буває, запевнила вона.
Виконувач повноважень луцького міського голови Ігор Поліщук своєю чергою наголосив, що міська рада завжди підтримувала освітян. Цього разу, крім солодощів, юним талантам у школи передали мікрофони, щоб їхні голосочки звучали ще краще. Подарунки і подяки за високий рівень організації роботи та досягнення в художній самодіяльності отримали директори та колективи НВК «Гімназія №14 ім. В. Сухомлинського», НВК «ЗОШ I — III ст. №22–ліцей», гімназії №21 ім. М. Кравчука, ЗОШ I — III ст. №23, НВК №9, ЗОШ №1, №22, ЗОШ №25,
ЗОШ I — II cт. №11–колегіум.
Оргкомітет та творча група створили високоякісну програму: тут і ліричний спів, і ритмічний танок, задушевна поезія і щира молитва з дитячих вуст. Усе це переповнювало душі емоціями та гордістю.
Коли дивишся на цих школярів, то виникає не лише надія, а й упевненість, що все в країні буде добре, бо майбутнє за такими дітьми, — наголосив Ігор Поліщук на завершення дійства.



Зіновія Лещенко за відкриття талантів дякує педагогам.



Зі сцени зачаровували майстерні номери...



... а виставка майоріла барвами.























Telegram Channel