Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Марлос із антигероя став героєм фіналу (Відео)

Волинь-нова

Марлос із антигероя став героєм фіналу (Відео)

Донецький «Шахтар» наздогнав київське «Динамо» за кількістю здобутих трофеїв Кубка України – тепер в обох команд їх є по 11

Сергій ХОМІНСЬКИЙ


Кубок України. Фінал.  «Шахтар» (Донецьк) – «Динамо» (Київ) – 1:0 ( Марлос, 81 хв.). На 8-й хвилині Марлос не реалізував пенальті.
17 травня 2017 року. Харків. Стадіон ОСК «Металіст» (25000 глядачів). Головний суддя Костянтин Труханов (Харків).
Уже на початку зустрічі «Шахтар» одержав право на виконання 11-метрового, однак бразилець Марлос (на фото) перехитрував не лише динамівського голкіпера Максима Коваля, а й самого себе.



«Шахтар» водинадцяте виборов Кубок України і наздогнав за цим показником «Динамо».



Проте пізніше саме Марлос «реабілітувався» за змарновану нагоду, забивши під завісу поєдинку доволі несподіваний та ефектний гол. Виборовши м’яча після його «виносу» П’ятовим, бразилець змістився у центр і зумів пробити в оточенні кількох захисників. Коваль не надто й реагував на справді несподіваний постріл. 1:0! Це був єдиний точний удар у матчі.
До речі, більша частина поєдинку минула у коректній боротьбі. Проте ближче до середини другого тайму суперники таки «завелися». Зокрема, запам’ятався епізод, коли Даріо Срна за рахунку 0:0, уже маючи у своєму пасиві «гірчичника», навмисне ударив ззаду по ногах Дениса Гармаша. Головний суддя матчу Костянтин Труханов таки не наважився вилучити хорвата з поля, хоча підстави для того, вочевидь, були…


Дивимось найцікавіші фрагменти фіналу Кубка-2017 – https://www.youtube.com/watch?v=ikmYLYEDrAg :



Отож «гірники» водинадцяте виборюють Кубок України, наздоганяючи за цим показником свого нинішнього суперника – динамівців. До того ж у «Шахтаря» більше фіналів – 17 проти 15. Ще Кубок України над головою піднімали гравці таких команд: «Чорноморець» – двічі, по разу «Таврія» і «Ворскла».

Telegram Channel