Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

Нацболи заспиртували трьома пляшками віскі головного редактора «Ехо Москви» (ВІДЕО)

У Санкт-Петербурзі представники так званого націонал-більшовицького руху облили віскі головного редактора радіостанції "Эхо Москвы" Олексія Венедиктова

Як повідомляє Канал24 із посиланням на Газета.ru, молодики, які здійснили вищезазначене правопорушення, належать до місцевого відділення незареєстрованої партії "Інша Росія".



Акція проти Венедиктова була певним нагадуванням, що він сприяв тому, щоб активіста "Іншої Росії" Олега Миронова посадили до в’язниці.



За їхніми словами, таким чином вони провели акцію "Віник у віскарі".


Видання зазначає, що Венедиктов прийшов для участі в дебатах з головним редактором газети "Завтра" Олександром Прохановим в рамках "Відкритих діалогів", а коли він вийшов на сцену, три чоловіки вибігли із зали для глядачів і вилили на головного редактора три пляшки віскі.


Крім того, нацболи розкидали листівки.


"Так йому нагадали про змову 2011 року, коли під принесений Венедиктовим "віскар" лідери ліберальної опозиції домовилися з представниками московської мерії та адміністрації президента про відведення протестуючих проти фальсифікації думських виборів з площі Революції на безпечну для влади Болотну", – пояснили свою акцію націонал-більшовики.


У тому числі вони відзначили, що акція проти Венедиктова була певним нагадуванням, що він сприяв тому, щоб активіста "Іншої Росії" Олега Миронова посадили до в’язниці.


Telegram Channel