Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Із легкої руки директора Волинської пошти мікрохвильова піч дісталася нашій шанувальниці із 40–річним «стажем»

Волинь-нова

Із легкої руки директора Волинської пошти мікрохвильова піч дісталася нашій шанувальниці із 40–річним «стажем»

Неймовірно, але це вже третій виграш від улюбленої газети для нинішньої переможниці

Цими днями відбувся розіграш призів серед читачів «Волині–нової», які передплатили газету на І півріччя 2017 року. Головний подарунок на Волині припав Любові Демидюк із міста Камінь–Каширський, а на Рівненщині тішитись найбільшим призом — м’ясорубкою — буде Галина Доліч із села Крупове Дубровицького району

 

Катерина ЗУБЧУК

Мікрохвильової печі в хазяйстві Демидюків, як виявилося, не було — тим більша радість. За словами Любові Павлівни, думала вже купити цю зручну річ, та ось — сюрприз… А допоміг у тому, щоб саме у Камінь–Каширський поїхав головний приз, директор Волинської дирекції ПАТ «Укрпошта» Іван Шевчук, який уперше брав участь у нашому жеребкуванні.

 

« Одне слово, у цій родині ми зустрілися з трьома поколіннями шанувальників нашої газети.»

Любов Демидюк, як роз­­повіла при зустрічі, уже 40 років передплачує «Волинь–нову» (колись «Радянську Волинь»). Виявляється, в неділю, коли ми їй доставили приз, жінка мала їхати на весілля до Ковеля, але відправився туди лише чоловік, а вона залишилася вдома, дізнавшись про наш приїзд із подарунком. А з нею нас зустрічали донька Любові Демидюк Світлана, внуки. Сім’я Світлани живе окремо від батьків, але всі були в бабусиній оселі, коли почули, що їй везуть головний приз «Волині–нової». Адже це і їхня газета. Ясно, що першими свіжий номер читають бабуся й дідусь, а вже затим він «перекочовує» до них. Одне слово, у цій родині ми зустрілися з трьома поколіннями шанувальників нашої газети.

Любов Павлівна любить, як висловилася, потренувати мозок, розв’язати кросворд, почитати новини, аби знати, що робиться на Волині, в Україні й світі, пропустити через серце хвилюючу життєву історію чи в додатку «Доброго вам здоров’я!» знайти якусь пораду і для себе. А ще ж є «Господарські секрети» — треба їх проштудіювати. Бо хоч і живуть Демидюки у місті, а, вважай, по–сільському: і корову тримають, і свиню, домашню живність, і город обробляють. Досвід людей завжди згодиться.

 

« Нехай «Волинь-нова» залишається такою, як є, — багатою на новини, цікаві життєві історії, поради, а головне — правдивою, і ми будемо вдячні людям, які її творять.»

Почувши про те, чим приваблює газета, тут як тут до розмови долучилася найстарша внука Руслана.
— Я дуже люблю куховарити, — сказала вона, — тож цікавлюся рецептами. Спеціального зошита завела, куди вклеюю вирізки з газети якраз із рецептами випічки. Ось і в номері за 13 травня тертий пиріг із сиром «Хвилинка» привернув увагу. Треба буде спробувати спекти його.
І для «Мультляндії» є в родині читачі — молодші внуки: Таня, Катя, Юля і Василь. Бо хоч і передплачують їм батьки дитячі журнали, все ж цікаво читати «дорослу» газету, творці якої і про них подумали.

Участь у редакційній акції Любов Демидюк бере не менше п’яти років. Уже два рази мала виграші: якось дістався їй будильник, який ще й дотепер справно працює, а іншого разу — набір косметичних засобів.

Тоді внучки все випроваджували мене за призом, — розповідає жінка, — бо думали, що то жіноча косметика — не терпілося побачити, що там. І хоч насправді це були миючі засоби — не розчарувався ніхто. У хазяйстві все згодиться.
—А ось закінчилося головним призом, — кажу Любові Павлівні на продовження розмови.
Щодо слова «закінчилося», то жінка відразу зробила поправку:

— Нічого не закінчилося — ми будемо і надалі передплачувати «Волинь–нову» і брати участь у редакційній акції. Тож у майбутньому, може, будуть іще виграші.
Мова зайшла про те, що ціна на газету час від часу зростає, бо все дорожчає — і папір, і поліграфічні послуги, і сама доставка періодики. На це Любов Павлівна, як сама сказала, не зважає. Свою газету (а такою «своєю» давно є для неї «Волинь–нова») все одно передплатить. Зазвичай, у День передплатника, який проходить у Камені–Каширському в кінці року, жінка виписує газету на цілий рік.

— А то влітку за роботою можна забути продовжити передплату на друге півріччя і залишитися без «Волині–нової». А без неї ми з чоловіком уже не можемо обійтися, — каже вона.
До речі, добре відгукнулася Любов Павлівна і про свою листоношу:
— Чула, що подекуди приносять усі три тижневі номери в один день, наприклад, у четвер, коли є інші видання. У нас такого не буває. «Волинь–нову» ми маємо в день її виходу. І завжди чекаємо з нетерпінням — по черзі з чоловіком ходимо до поштової скриньки. Хто взяв — той перший читає.
А що хотілося б побачити на сторінках газети? Стосовно цього Любов Павлівна сказала:

— Нехай «Волинь–нова» залишається такою, як є, — багатою на новини, цікаві життєві історії, поради, а головне — правдивою, і ми будемо вдячні людям, які її творять.
P.S.Закликаємо наших читачів пошукати своє прізвище у списку щасливчиків (у цьому номері, зверніть увагу, лише його початок), які стали власниками подарунків за результатами жеребкування.

Якщо фортуна вам усміхнулась — надішліть на адресу редакції копію свого паспорта та ідентифікаційний номер. Після цього ми відправимо вам подарунок поштою або працівники редакції доставлять його особисто. Якщо маєте змогу — можете самі забрати виграш у редакції. Але попередньо, будь ласка, зателефонуйте за номером 050–07–60–244.

Якщо ж цього разу вам не пощастило під час жеребкування — не варто засмучуватись. Адже вже можна виписувати газету на ІІ півріччя і документи про передплату (а також номер свого телефону — це в разі виграшу пришвидшить його доставку) надсилати на наступний розіграш, який відбудеться восени. Річні передплатники у ньому теж братимуть участь.

Але ні в якому разі не забувайте, що жеребкування подарунків — це лише наша з вами забавка, щоб спільно трохи скрасити будні. І газета до вас йтиме незалежно від того, берете ви участь у лотереї чи ні.

Telegram Channel