Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Доки можна тішити обіцянками?

Сподобалася стаття Євгенії Сомової «Аморально, коли народ бідує, а чиновник жирує». Гарно сказано і справедливо

Ніна ПИСАРСЬКА


Я не раз задумувалася, чому чиновники жирують, а народ бідує. І дійшла висновку, що ми самі винні. Навіщо обрали таку велику кількість народних депутатів? Результату їхньої діяльності все одно не видно. Що вони для нас доброго зробили? Кажуть, що піклуються про поліпшення добробуту людей, але це лише слова. Насправді палець об палець не вдарять, щоб покращити його. Життя наше погіршується. Постійно одержуємо повідомлення про підвищення цін на газ, електрику, воду, продукти харчування. А наші обранці й чиновники, які живуть на податки, що ми платимо, призначили собі величезні оклади, будують хороми, вчать дітей за кордоном. Їм добре, а як людям — байдуже.



Я пережила важкі післявоєнні роки, але тоді була надія, що колись стане краще. Нині її вже нема.



Чимало волинян не отримують субсидій і ледве зводять кінці з кінцями, бо ж доводиться віддавати всю пенсію чи зарплату за газ. А зайдіть на наш Старий або «Варшавський» ринки, які там драконівські ціни на все! І, що цікаво, вони постійно зростають, а заробітки за ними не встигають. У місті будують гарні квартири, але хто їх зможе купити? Щоб придбати, треба працювати не один десяток років із нашими доходами. Я пережила важкі післявоєнні роки, але тоді була надія, що колись стане краще. Нині її вже нема.
Народні депутати з «Блоку Петра Порошенка» багато обіцяли перед виборами, але зараз нечасто зустрічаються з тими, хто віддав за них голоси. Приймальня, що навпроти філармонії в Луцьку, майже завжди закрита. А так хотілося б зустрітися, щоб вирішити наболілі питання. Тож часом закрадається думка, що добре було б розпустити нинішній склад Верховної Ради, зменшити кількість чиновників Кабінету Міністрів. Уявляєте, яка це була б економія для держави!
м. Луцьк.


 

Telegram Channel